Dice spellen

Leveranciers
Sorteer op Populair
ADG - Golden Grove
ADG - Golden Grove
G1 - Hotel Millions Dice
G1 - Hotel Millions Dice
G1 - 88 Mystery
G1 - 88 Mystery
G1 - Dice Glint
G1 - Dice Glint
ADG - Cyber Spinner
ADG - Cyber Spinner
ADG - Black Lotus
ADG - Black Lotus
G1 - Dice Of Mystery
G1 - Dice Of Mystery
NOVO - Dice Winner
NOVO - Dice Winner
ADG - Cosmigon
ADG - Cosmigon
ADG - Lux Dice
ADG - Lux Dice
ADG - Zodiac Dice
ADG - Zodiac Dice
G1 - Devilish
G1 - Devilish
ADG - Homestead
ADG - Homestead
ADG - Cocktail Bar
ADG - Cocktail Bar
G1 - Magic HiLo
G1 - Magic HiLo

Dice spellen

Met de Dice Games heeft uw interactie met het spel, door het plaatsen van dice lijnen in 9 verschillende vakken om de best mogelijke combinatie te vormen, een belangrijke invloed op uw winsten.

Uw keuzes zullen dus uw winsten en het verkrijgen van bonussen of mystery games bepalen.

De dobbelspellen of dice games zijn de populairste spellen in de online speelhallen van Magicwins. Op Magicwins vindt u dobbelspellen die zijn gebaseerd op bekende tv-spellen zoals Take it or not, Deal or no deal, Secret story en Money drop. Daarnaast zijn er ook dobbelspellen die u meenemen naar bijzondere werelden zoals de Fakir dice, Maya ruins en Aztec dice. Bovendien kunt u tot € 25 000 winnen met de jackpot van de dobbelspellen Rapid rush en Mega spinner.

De te volgen strategieën voor de online dobbelspellen

U denkt dat enkel toeval en geluk uw beste bondgenoten zijn? Dat is nochtans niet waar!

Tijdens een dobbelspel zijn toeval en geluk inderdaad noodzakelijk. U moet echter ook een goede strategie hebben en de juiste beslissingen nemen om de bonussen te winnen die u toegang geven tot de Mystery-spellen. U kunt dus enorm veel geluk hebben maar zonder strategie zal dit geluk u misschien niet veel opleveren.

Ontdek onze strategieën voor de online dobbelspellen op onze blog.

Speel en win tot € 500 per spel!

Bij de dobbelspellen is het de bedoeling om de dobbelstenen van dezelfde kleur te combineren. Elke correct gecombineerde kleur stemt overeen met een bepaald aantal punten. Hoe meer punten, hoe hoger uw winst. Als u de drie wild-symbolen (rood) weet te combineren, bereikt u meteen de bonus. In de bonus kunt u tot € 500 of Mystery-spellen winnen. Met de Mystery-spellen is het mogelijk om de maximale winst, ofwel € 500 per spel, te behalen met een minimum van 100 punten.

Behaal zoveel mogelijk punten, ga naar de bonussen en win tot € 500 per spel.

Gebruik een goede strategie en beleef het speelplezier van onze dobbelspellen op Magicwins. Speel nu!

Mijn e-mailadres
Vul een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen en wedden.

Wettelijke stortingslimiet van € 500

Sinds 6 april vraagt de Kansspelccommissie spelers om elke website die zich niet aan de regels van de stortingslimiet houdt aan te geven. Ze vermeldt dat er 'momenteel geen enkele verhoging van deze limiet kan worden toegestaan'.

Magicwins.be wil deze regel toepassen zonder de spelers te bestraffen, omdat de situatie te wijten is aan het onvermogen van de Kansspelcommissie om een verificatiesysteem bij de Centrale voor kredieten aan particulieren in te stellen. En dat, ondanks dat er een termijn van 18 maanden is verstreken na de publicatie van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

Om de spelers niet te bestraffen, kunnen zij die dat wensen aanvraag om de stortingslimiet te verhogen indienen. De spelers die met de documenten van de website van de Centrale voor kredieten aan particulieren kunnen aantonen dat zij niet als wanbetaler geregistreerd staan, zullen hun stortingslimiet van € 500 kunnen verhogen op basis van het koninklijk besluit van 25 oktober 2018.

In deze context hanteren wij het volgende principe:

  • Als je al op onze website bent ingeschreven en je jouw 'wettelijke' limiet al hebt uitgeschakeld, verandert er niets voor je. Als je wilt, kan je de 'wettelijke' limiet heractiveren op de pagina met je persoonlijke instellingen. Deze limiet kan niet meer worden uitgeschakeld zonder dat je een bewijs aan levert dat aantoont dat je niet ingeschreven bent als wanbetaler bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • De wet schrijft een stortingslimiet van 500 euro per week voor. De speler kan deze limiet vrij verhogen mits een coolingdownperiode van 3 dagen en op de voorwaarde dat de speler niet bekend staat vanwege achterstallige betalingen in het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (art. 6 van het Koninklijk Besluit van 25 oktober 2018).
  • Spelers kunnen deze limiet in alle gemak verhogen via de stortingspagina of de instellingen van hun account.
  • Als je je net geregistreerd hebt op onze site en je wilt de 'wettelijke' limiet uitschakelen, dan moet je ons een bewijs sturen dat je niet als wanbetaler geregistreerd staat bij de Centrale voor kredieten aan particulieren.
  • Als je buiten het Koninkrijk België woont, ben je niet aan deze controle onderworpen. Als je besluit, of besloten hebt, om de 'wettelijke' limiet uit te schakelen, verbind je je ertoe om verantwoord te spelen en aanvaard je dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, omdat wij niet in staat zijn om te voldoen aan het hierboven genoemde Koninklijk Besluit.

Indien je je stortingslimiet wenst te verhogen, kan je de link naar de procedure gemakkelijk terugvinden op de pagina met je persoonlijke instellingen.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat onze site persoonlijke limieten per dag, week en maand aanbiedt. Deze limieten kan je na een periode van 72 uur aanpassen om je te helpen op een verantwoorde manier te spelen.

We willen je er ook aan herinneren dat je jezelf een gokverbod kan opleggen bij onze landbased speelhallen en casinos,op onze websites of de website van de Kansspelcommissie via een registratie in het EPIS-systeem.

Als je wilt beoordelen of je gokgedrag problematisch is, test het dan op http://gokhulp.be/

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.